TEL. NR: 073-580-9611

OM OSS

Trestads Murarfirma AB

Vi erbjuder er professionell hjälp inom byggbranschen. Med flera års erfarenhet på nacken har vi utvecklat ett företag som kan erbjuda er många tjänster inom just byggbranschen. Utöver det så använder vi material av högsta kvalitet som vi anpassar efter kundens behov och finansiella möjligheter.

Vi har under många år drivit projekt både inom offentlig och privat sektor. Vi utför arbeten åt företag och fastighetsägare men självklart åt privatkunder med.

Du når oss på +46 735 809 611

Vårt fokus ligger på långsiktiga samarbeten och nöjda kunder. Vi strävar efter att uppnå resultat som är över förväntan och resultat som baseras på bra och hållbart arbete. Om ni har ett pågående projekt eller om ni planerar att påbörja ett byggprojekt är ni välkomna att kontakta oss så att vi kan berätta mer om våra tjänster och arbeten. På så sätt kan ni lära känna oss och vi lär känna er samtidigt som vi får en djupare inblick i era behov.

Trestads Murarfirma AB

Hos oss fokuserar vi på arbete av högt kvalitet och nöjda kunder. Vi arbetar med många olika områden i byggbranschen inklusive allt från murning, fasadputs till renovering. Med många års erfarenhet och många nöjda kunder lägger vi stor vikt vid att projekt avslutas i tid och att våra kunder blir nöjda med vårt arbete. Har du ett bygg- eller renoveringsprojekt på gång och behöver en helhetslösning är du välkommen att kontakta oss.

Kontaktuppgifter

VÅRA ÖPPETTIDER

Måndag - fredag: 8-16

TELEFONNUMMER

073-580-9611

ADRESS

Varpgatan 18
46153 TROLLHÄTTAN

E-POST

trestadsmurarfirma@gmail.com

2021 Copyright Trestads Murarfirma AB
Development by Webbi.se